Verbouwing villa Blaricum

InHuiz verzorgde de gehele renovatie van deze riante vrijstaande villa in Blaricum.

Er werd een volledige verdieping en dakconstructie gerealiseerd. De buitengevels werden gestuukt en geschilderd en de woning werd voorzien van nieuwe dakpannen,  en raamkozijnen. Er werd een dakkapel over gehele breedte van de reeds bestaande bovenverdieping geplaatst en de villa werd volledig voorzien van airco, een nieuwe cv-installatie en elektra.

Voor er gestart werd is er een volledig 3-D ontwerp gemaakt inclusief kleuradvies en lichtplan. De nieuwe keuken en al het sanitair (inclusief sfeerhaard) werden geplaatst, evenals de houten vloer met vloerverwarming. De trappen werden bekleed en stalen trapleuningen werden geplaatst. De woning werd voorzien van stalen tussendeuren en alle voorbereidingen voor een SONOS installatie werden getroffen.

De luxe greeploze keuken met kookeiland en koffiecorner werd uitgevoerd in een combinatie van zwart eiken kasten en marmeren werkblad in de kleur ‘Arabescato Grigio’. De keuken werd verder voorzien van BORA Professional inductiekookplaat, Boretti en BOSCH inbouwapparatuur en twee wijn klimaatkasten van Liebherr.

De warme badkamer werd voorzien van vrijstaand bad en open haard. Bovendien werd er een custom made wasmeubel van 490cm gemaakt over de volledige breedte tussen de kap.

Bent u al overtuigd?

Laten we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. En laten we samen kijken hoe we uw woonwensen kunnen verwezenlijken.