Luxueuze maatwerk verbouwing

Deze woning in Laren hebben wij de volledig van A tot Z verbouwd. De complete woning is voorzien van meubel maatwerk en een maatwerk keuken. Deze is voorzien van een marmeren werkblad Grigio Imperiale, BORA kookplaat met werkblad afzuiging, Miele inbouwapparatuur en uiteraard een Quooker Cube. Op de gehele begane grond ligt een schitterend verouderde eiken vloer, gelegd in visgraatmotief. Bovendien is de open haard bekleed met prachtig leer van Alphenberg.

Via de eikenhouten Z-trap kom je op de verdieping welke voorzien is van een praktische PVC vloer. Alle badkamers beschikken over een sunshower, 24 karaat gouden kranen, mat wit vrijstaand bad en maatwerk badmeubelen van eikenhout fineer en Cosentino wastafelbladen.

Via het domoticasysteem wordt de Sonos geluidsinstallatie, de verlichting en het alarmsysteem aangestuurd. Voor deze woning werd tevens een lichtplan gemaakt door Box Lighting en werd de hele woning glad gestuukt en voorzien van maatwerk stalen deuren.

Bent u al overtuigd?

Laten we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. En laten we samen kijken hoe we uw woonwensen kunnen verwezenlijken.