maak kennis met de verbouwexpertz

samen uw woonwensen realiseren

Om tot het mooiste resultaat te komen, werken wij niet voor u maar mét u. Daarom plannen we eerst een afspraak in ons inspiratiecentrum om een indruk van de wensen te krijgen. We bespreken het budget, de materialen en aanvullende ideeën. Wij zorgen dat u weet waar u aan toe bent.

Waarom inhuiz?

3 redenen waarom inhuiz werkt

Jarenlange ervaring

Onze expertz bezitten een schat aan ervaring op verschillende vlakken. En die delen wij graag met u. Zo bent u keer op keer weer verzekerd van een prachtig resultaat.

Transparante werkwijze

Wij bespreken alles van te voren met u en stellen een transparante offerte op. Verbouwexpertz richten zich niet alleen op de levering van materialen, juist ook op de afwerking. Ons motto: ‘Mooi is goed maar perfect is beter’.

Oog voor detail

Of het nu gaat om een kleine aanpassing aan uw woning of een totaalverbouwing. Wij behandelen uw vraag altijd met dezelfde energie, passie en kunde! Onze kracht zit in de detailz.

Maak kennis met onze expertz

Wij staan klaar om u te helpen met al uw verbouwvragen. Vol energie, passie en kunde. Neem contact op om te kijken wat wij voor u InHuiz hebben.

Richard Stomphorst
Stel Richard een bouwvraag en hij geeft u direct antwoord. Dat mag ook wel met jaren ervaring in de (ver)bouwwereld. Daarnaast regelt hij uw verbouwing van A tot Z, is hij uw vaste aanspreekpunt en zet hij uw ideeën in een handomdraai om naar een fraai ontwerp.
Erik Overeem
Begeleidt InHuiz een nieuwbouwproject? Dan is Erik vaak uw vaste aanspreekpunt. Met een schat aan ervaring op het gebied van nieuwbouw en verbouw is hij van grote waarde. Hij begeleidt de projecten, onderhoud contact met de kopers en zorgt dat alles in de juiste banen wordt geleid.
Suzanne Hardjono
Voor advies op het gebied interieur en styling dan bent u bij Suzanne aan het juist adres. In het inspiratiecentrum staat zij klaar om al uw woonwensen tastbaar te maken in een passende schets. Zij neemt hier graag de tijd voor. En als het nodig is ondersteunt zij Richard en Erik bij het verkooptraject. Wel zo fijn.
Pam Verschuur
Marketing? Check! Reclame? Check! Budgetverdeling? Yes! Zorgen dat het inspiratiecentrum er tip-top uitziet? Zeker! En oh ja, tussendoor doet ze ook nog even de financiën.
Kim van der Ploeg
Alles wat bij InHuiz binnenkomt gaat door Kim’s handen. Ze zorgt dat de administratie up-to-date is, dat haar collega’s niets tekortkomen en is de steun en toeverlaat van iedereen binnen InHuiz.