Indian Summer of herfst?

Zoek de warmte binnen

Al genieten we nog even van een paar warme nazomerse dagen, er is geen ontkomen meer aan; het einde van de zomer is een feit. Oktober Woonmaand is in volle gang! Maar wat maakt uitgerekend oktober nou Woonmaand?

Na maanden van vooral buiten leven gaan we nu weer meer naar binnen. Door de “coronaperikelen” van afgelopen jaren heeft er wel een verschuiving plaats gevonden. We bleven, enigszins noodgedwongen, langer buiten zitten en is de behoefte aan gezelligheid alleen maar groter en belangrijker gebleken.

Met heaters, veranda’s en buitenkeukens hebben we onze buitenruimte inmiddels tot een verlengstuk van onze binnenruimte gemaakt. Echter met de komst van de koude en gure dagen van de herfst en winter groeit de behoefte naar meer. De nestelkriebels steken de kop op! Daarom is oktober dus nog steeds een woonmaand bij uitstek; binnen EN buiten! We creëren onze eigen “Indian Summer“. Warme natuurtinten op de muur, waarbij de verbleekte terracottatinten en okers de boventoon voeren. Zachte stoffen zoals velours en bouclé voor bank en eetkamerstoelen zijn inmiddels niet meer weg te denken en een karpet op de vloer kan tegenwoordig niet meer ontbreken. Zelfs in de badkamer en keukens vind je deze trend nu terug. Grijs is uit, warme kleuren en aardetinten zijn in. Dit zie je terug in de tegels, maar ook de kranen ontkomen niet aan een “nieuw jasje” van diverse goud- en kopertinten uitgevoerd in mat of glanzend. Zwart is dan weliswaar nog ruimschoots vertegenwoordigd, maar verliest wel terrein.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor verandering in uw interieur? Kom een keer langs bij InHuiz, we maken graag een afspraak om u te kunnen inspireren met onze mooie collectie en vertellen u dan meer over de trends en mogelijkheden.

#flexa