InHuiz en Alphenberg

Leer is de trend

De trend van nu: lederen wandbekleding. InHuiz werkt nauw samen met dé expert op het gebied van leeroplossingen in het interieur. Of het nu gaat om wandbekleding, akoestische panelen of brandvertragende oplossingen. Alphenberg heeft het. En meer.

Alphenberg wordt geroemd voor de passie voor leer. “Wij houden van de natuurlijke, stoer-chique uitstraling, hoe het ruikt, hoe het voelt en vooral ook wat je er allemaal mee kan. Het is onze missie om de eer van leer hoog te houden en als het even kan uit te breiden.”

Het bedrijf kiest voor de beste huiden uit de vleesverwerkende industrie van dieren die in de vrije natuur hebben geleefd. Het gebruikt daarna technieken die werken met biologisch afbreekbare materialen zoals plantaardige stoffen. Een fijne gedachte dat mooi ook diervriendelijk kan zijn.

De verbouwexpertz van InHuiz leverden onlangs een schitterende woning op waar veel gebruik is gemaakt van de producten van Alphenberg. Een fraai resultaat van een evenzo fraaie samenwerking. De foto’s van dit bijzondere project volgen zo snel mogelijk. Tot die tijd laten we je graag verschillende voorbeelden van het gebruik van leer in het interieur zien.

Bent u ook benieuwd naar de leren producten van Alphenberg in uw woning? Neem dan contact op met een van onze expertz, ze helpen u graag verder.