Keukentrend van 2022: Duurzaam

Holistic Home en Mystic Earth

In Nederland waren we altijd al bewust bezig met de inrichting en stijl van de eigen woning. En dus ook van de keuken. Niets was de kritische showroombezoeker of de ambitieuze surfer op het internet in zijn oriëntatiefase vreemd. Van de materiaalkeuze tot aan de kleurstelling en van praktische functionaliteit. Alles moest onvoorwaardelijk goed op elkaar zijn afgestemd. Maar in 2022 is deze wijze van denken doorbroken en gaan we een stap verder. De keuze voor duurzaamheid in de look and feel van de keuken wordt de essentie.

Holistic Home en Mystic Earth – de belangrijkste nieuwe keukentrends – sluiten daarop aan. Alle keuzes die we nú maken zijn gericht op het streven naar welzijn en kwaliteit van de eigen gezondheid. Natuurlijk is de keuken nog steeds de plek waar het gezin samenkomt, waar wordt gegeten en waar met elkaar wordt gepraat, maar duurzaamheid is anno 2022 wel de aanvullende gedachtegang geworden.

Wij van InHuiz zijn dag in dag uit bezig met (duurzame) oplossingen in en om het huis. Meer weten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We laten u graag de laatste trends zien.