Soft Stream en Rural Chic

De keukentrend van 2021

Welke keukens gaan het helemaal worden in 2021? Welke werkbladen en accessoires passen in die trends? En hoe kunt u de verschillende materialen en meubels combineren? InHuiz schotelt u graag de laatste trends in keukenland voor. 

Soft Stream: harde materialen die ‘zacht’ lijken
In de Soft Stream stijl worden materialen op een nieuwe, kunstzinnige manier gemixt. Door ronde vormen en vloeiende lijnen te combineren met natuursteen in zachte zand- en kiezeltonen, is de totale beleving zacht en comfortabel: harde materialen die soft lijken! Voeg hier een accentkleur in pastelroze, neo mint of lila aan toe om de beleving compleet te maken.

De organische uitstraling van de ruimte gaat hand in hand met een hightechperformance zoals een spoelbak die onder het keukenblad verdwijnt. Durf out-of-the-box te ontwerpen en geef uw keuken de nieuwe look van 2021!

Rural Chic: op de grens van binnen en buiten
Rural Chic is een nieuwe mix van landelijk en industrieel. In deze trend zie je juist geen ronde vormen, maar grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De look-and-feel is stoer, chic en handgemaakt en verrassende eyecatchers stelen de show. Buitenmaterialen zoals onbewerkt hout, steen, marmer en staal krijgen een premiumstatus en groendecoratie wordt verheven tot onderdeel van het ontwerp.

Zo bevindt Rural Chic zich op de grens van binnen en buiten, met hoog-laagcontrasten en speelse vlakverdelingen. Luxe metalen zoals goud en koper verrijken de sfeer.

Meer inspiratie opdoen?
Neem contact op met een van onze expertz, ze laten u graag de laatste woontrends zien.

Bron: Dekker Zevenhuizen