Blijf op de hoogte van

Het laatste NIEUWZ

Wij zitten nooit stil en zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends, mooiste materialen en de beste prijs- en kwaliteitverhouding. Hier geven wij een kijkje in de ontwikkelingen bij InHuiz en in de markt.

23 september 2022

2022: elegantie in de keuken

De keukenbranche draaide in 2021 en 2022 overuren. Maar welke kleuren en details zijn helemaal van nu? En welke vormen zijn populair? Kortom: zijn de trends van 2022?

6 mei 2022

Vacature Accountmanager

Ben of ken jij een accountmanager / commercieel talent met een voorliefde voor keukens, badkamers en totaalverbouwingen? Dan hebben de perfecte job voor je!

2 februari 2022

Even helemaal zen

De nieuwste trend op badkamergebied is de Japandi-trend. Een mix van elementen uit Japan en Scandinavië. Hoewel ze op de wereldkaart mijlenver uit elkaar liggen…

17 december 2021

Holistic Home en Mystic Earth

In Nederland waren we altijd al bewust bezig met de inrichting en stijl van de eigen woning. En dus ook van de keuken. Niets was de kritische showroombezoeker vreemd.

15 oktober 2021

Van alle markten thuis

Wie denkt dat je bij InHuiz alleen terecht kunt voor strakke en moderne keukens heeft het mis. Bij ons bent u namelijk ook aan het goede adres voor sfeervolle landelijke keukens.

8 oktober 2021

Zoek de warmte binnen

Al genieten we nog even van een paar warme nazomerse dagen, er is geen ontkomen meer aan; het einde van de zomer is een feit. Oktober Woonmaand is in volle gang! Maar wat maakt uitgerekend oktober nou Woonmaand?

19 maart 2021

Meer glans met metallic

Maak kennis met deze bijzondere tegelcollectie van Quintessenza. Maak van uw badkamer, keuken of uw woonkamer een echte eyecatcher met deze metallic tegels in driehoekvorm.

27 februari 2021

Leer is de trend

De trend van nu: lederen wandbekleding. InHuiz werkt nauw samen met dé expert op het gebied van leeroplossingen in het interieur. Of het nu gaat om wandbekleding…

4 februari 2021

Nieuwe keukennoviteiten

InHuiz is officiële dealer van Keller Keukens en dat is niet voor niets.  Keller staat, net als wij, voor persoonlijke, kwalitatieve en innovatieve producten…

29 januari 2021

De keukentrend van 2021

Welke keukens gaan het helemaal worden in 2021? Welke werkbladen en accessoires passen in die trends? InHuiz schotelt je de nieuwste trends voor…

Suzanne
Alle artikelen zijn geladen
Geen artikelen meer om te laden