Blijf op de hoogte van

Het laatste NIEUWZ

Wij zitten nooit stil en zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends, mooiste materialen en de beste prijs- en kwaliteitverhouding. Hier geven wij een kijkje in de ontwikkelingen bij InHuiz en in de markt.

24 november 2023

Keukentrends 2024

Het behouden en in ere houden van de natuur zie je ook terug in dé keukentrends van 2024: Rock Nature en Lightness. Laat je inspireren!

5 mei 2023

Ruim 330 jaar aan Duits vakmanschap

U wilt echt iets bijzonders in uw keuken? Dan kunt u niet om Gaggenau heen. De inbouwapparatuur van Gaggenau staat voor meer dan 330 jaar van innovatie…

4 mei 2023

Innovatie, intuïtief en minimalistisch

Zwitserse perfectie voor uw huis. Zo omschrijft V-ZUG haar exclusieve inbouwapparatuur. InHuiz is trotse dealer van dit innovatieve merk.

11 februari 2023

Arte muurbekleding

Wist je dat wij bij InHuiz dealer zijn van Arte muurbekleding? De dessins van Arte zijn werkelijk prachtig. Van ingetogen uni behang tot eclectische prints…

4 februari 2023

Bijkeuken op maat

We krijgen bij InHuiz steeds vaker de vraag of wij ook bijkeukens maken. En ja, dat doen wij zeker! Met het kastenprogramma van Keller en Pronorm is het mogelijk om de bijkeuken…

23 september 2022

2022: elegantie in de keuken

De keukenbranche draaide in 2021 en 2022 overuren. Maar welke kleuren en details zijn helemaal van nu? En welke vormen zijn populair? Kortom: zijn de trends van 2022?

2 februari 2022

Even helemaal zen

De nieuwste trend op badkamergebied is de Japandi-trend. Een mix van elementen uit Japan en Scandinavië. Hoewel ze op de wereldkaart mijlenver uit elkaar liggen…

17 december 2021

Holistic Home en Mystic Earth

In Nederland waren we altijd al bewust bezig met de inrichting en stijl van de eigen woning. En dus ook van de keuken. Niets was de kritische showroombezoeker vreemd.

15 oktober 2021

Van alle markten thuis

Wie denkt dat je bij InHuiz alleen terecht kunt voor strakke en moderne keukens heeft het mis. Bij ons bent u namelijk ook aan het goede adres voor sfeervolle landelijke keukens.

8 oktober 2021

Zoek de warmte binnen

Al genieten we nog even van een paar warme nazomerse dagen, er is geen ontkomen meer aan; het einde van de zomer is een feit. Oktober Woonmaand is in volle gang! Maar wat maakt uitgerekend oktober nou Woonmaand?

Alle artikelen zijn geladen
Geen artikelen meer om te laden