Voelen, ruiken en ervaren

Welkom in ons inspiratiecentrum!

Een keuken of badkamer kiest u niet iedere dag. Dit zijn uitgaven waar u een weloverwogen beslissing over wilt nemen, dit begrijpen wij als geen ander. Daarom kijken wij graag net even iets verder om te zien of het totaalplaatje klopt.

Want past de keuken wel bij uw vloer? En hoe zit het met het lichtplan? Dit zijn vragen waar u bij onze persoonlijk adviseurs bij terecht kunt. Zij geven u in ons inspiratiecentrum in Blaricum niet alleen een passend advies over uw nieuwe keuken of badkamer, maar zorgen vooral dat uw hele interieur straks in balans is en past bij uw wensen.

In ons inspiratiecentrum annex showroom in Blaricum nemen we graag de tijd. U vindt hier een ruime keuze aan keukens en badkamers, maar ook taatsdeuren, behang, vloeren en raambekleding. De juiste combinatie tussen materialen, kleuren en texturen zorgen uiteindelijk voor een uitgebalanceerd totaalbeeld. 

Stukje bij beetje bouwen we uw nieuwe badkamer of keuken op en komt hij steeds verder tot leven. Vervolgens maken we een 3D tekening zodat u een gedetailleerd ruimtelijk beeld krijgt. Naar wens bereiden we de ontwerpen uit met een professioneel lichtplan.

Toch nog iets wijzigen? Geen probleem, want we zijn pas blij als u dat ook bent.

Een afspraak maken?

Laten we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in ons inspiratiecentrum in Blaricum en samen kijken hoe we uw woonwensen kunnen verwezenlijken.