Richard Stomphorst

Richard is middels een helicopterview bij ieder project betrokken en houdt overal een vinger aan de pols. Met zijn ruime ervaring is hij een klankbord voor iedereen binnen InHuiz. En is een project afgerond, groot of klein, dan ziet u Richard bij de oplevering.

Pam Verschuur

Pam is verantwoordelijk voor de financiën, de overall planning, marketing en personeelszaken. Maar voert net zo makkelijk het projectmanagement uit van de lopende projecten. De kans is dus groot dat u Pam tegenkomt tijdens een verbouwtraject.  

Daan den Hollander

Daan bewaakt de planning en zorgt dat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats is. Hij besteld de materialen en zorgt dat ze op de bouwplaats aanwezig zijn. Is een project afgerond, dan verzorgt Daan de vooroplevering.

Suzan Westerdijk

Suzan verwelkomt u graag in het inspiratiecentrum. Samen met u maakt ze stijlkeuzes en werkt daarvan een plan uit. Ze ontwerpt de keuken, badkamer of maakt een plan voor de gehele woonkamer. Compleet met meubelmaatwerk, vloeren, deuren en meer.

Henk Beukers

Henk draagt ruim 30 jaar ervaring in de keukenbranche met zich mee. Hij weet de klant altijd te verrassen met zijn fraaie ontwerpen, gedegen kennis en unieke oog voor detail. Meubelmaatwerk? Vraag het Henk, hij weet er wel raad mee.

Lotte Verdel

Wanneer Lotte niet bezig is met haar studie International Business, assisteert ze InHuiz bij de financiële administratie en helpt ze de designafdeling bij het ontwerpen van badkamers en keukens.