Richard Stomphorst

Richard is middels een helicopterview bij ieder project betrokken en houdt overal een vinger aan de pols. Met zijn ruime ervaring is hij een klankbord voor iedereen binnen InHuiz. En is een project afgerond, groot of klein, dan ziet u Richard bij de oplevering.

Pam Verschuur

Pam zorgt dat ze dagelijks gevoed wordt door de laatste (woon)trends en ze draagt zorg voor alle marketingactiviteiten rond InHuiz. Bovendien is ze eindverantwoordelijk voor de financiën, de overall planning en personeelszaken. De kans is dus groot dat u Pam tegenkomt tijdens een verbouwtraject.  

Daan den Hollander

Daan bewaakt de planning en zorgt dat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats is. Hij besteld de materialen en zorgt dat ze op de bouwplaats aanwezig zijn. Is een project afgerond, dan verzorgt Daan de vooroplevering.

Suzan Westerdijk

Suzan verwelkomt u graag in het inspiratiecentrum. Samen met u maakt ze stijlkeuzes en werkt daarvan een plan uit. Ze ontwerpt de keuken, badkamer of maakt een plan voor de gehele woonkamer. Compleet met meubelmaatwerk, vloeren, deuren en meer.

Henk Beukers

Henk draagt ruim 30 jaar ervaring in de keukenbranche met zich mee. Hij weet de klant altijd te verrassen met zijn fraaie ontwerpen, gedegen kennis en unieke oog voor detail. Meubelmaatwerk? Vraag het Henk, hij weet er wel raad mee.

Maaike Visser

Wanneer je contact opneemt met InHuiz is de kans groot dat je Maaike te spreken krijgt. Naast eerste aanspreekpunt ondersteund ze bij de financiële administratie, is ze verantwoordelijk voor een gedeelte van het projectmanagement en de planning.