Lotte Verdel
Administratie
Wanneer Lotte niet druk aan het studeren is aan de Hoge School TIO Utrecht, assisteert ze parttime de financiële administratie en ondersteund ze de designafdeling bij het ontwerpen van badkamers en keukens. Tijdens haar studie zal ze ook een periode stagelopen bij InHuiz.

Maak kennis met onze expertz

We staan klaar om u te helpen met al uw verbouwvragen. Vol energie, passie en kunde. Neem contact op om te kijken wat we voor u InHuiz hebben.

Richard Stomphorst
Commercieel manager
Richard is middels een helicopterview bij ieder project betrokken en houdt overal een vinger aan de pols. Met zijn ruime ervaring is hij een klankbord voor iedereen binnen InHuiz. En is een project afgerond, groot of klein, dan ziet u Richard bij de oplevering.
Suzan Westerdijk
Interieuradvies, ontwerp & styling, marketing
Suzan verwelkomt u graag in het inspiratiecentrum. Samen met u maakt ze stijlkeuzes en werkt daarvan een plan uit. Ze ontwerpt keukens, badkamers of maakt een plan voor de gehele woonkamer. Hiernaast is zij ook verantwoordelijk voor de marketing van inHuiz.
Daan den Hollander
Planner / Werkvoorbereider
Daan bewaakt de planning en zorgt dat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats is. Hij besteld de materialen en zorgt dat ze op de bouwplaats aanwezig zijn en dat afspraken worden nagekomen. Is een project afgerond, dan verzorgt Daan de vooroplevering.
Eline Fokker
Advies en ontwerp
Eline is een young professional en heeft onlangs haar adviseursopleiding op het HMC afgerond. Met haar passie voor ontwerp en design ondersteunt zij InHuiz. Eline voert klantgesprekken en maakt samen met u materiaalkeuzes. Tijdens dit traject maakt ze duidelijke plannen en geeft helder advies.