Probleem met aanlopen glazen douchedeur goed opgepakt.

In december heb ik contact opgenomen met InHuiz vanwege het aanlopen van de nieuw geplaatste douchedeur. Dit is direct opgepakt en in januari is het bedrijf dat de douchedeur leverde langs geweest om de deur bij te stellen. Naar tevredenheid opgelost. Verder zeer blij met m’n nieuwe douche.

Kwaliteit, open en eerlijk!

Al voor de 3e keer hebben wij een keuken aangeschaft bij Inhuiz (voorheen personal living). Altijd hebben wij heldere communicatie gehad en geen vervelende spelletjes zoals bij de traditionele zaken. De mogelijkheden en onmogelijkheden werden duidelijk besproken, er worden praktische en esthetische suggesties gedaan en uiteindelijk is onze droomkeuken gerealiseerd. Hartelijk dank en wie weet […]

Echt top!

Uitstekend en vakkundig geholpen van oriëntatiefase tot montage. Dat is wel even wat anders dan op de koffie bij een opdringerige keukenzaak. Hier wordt écht de tijd voor je genomen en écht naar je geluisterd als het gaat om smaak en budget. Eerlijk, open en transparant. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen. En gaat […]

Persoonlijk, snel, eerlijk en betrouwbaar

Mooie spullen die passen bij onze smaak. Goed en persoonlijk advies, nemen de tijd voor je. Hebben niet heel veel staan, maar wat ze hebben staan, past in deze tijd. Wij hebben diverse zaken afgelopen met heel veel keukens en badkamers, maar niets kunnen vinden wat wij mooi vonden. Bij InHuiz zijn we daarentegen meteen […]

Mooie kwaliteit

De materialen die InHuiz gebruiken zijn van goede kwaliteit. De keuken is met zorg gemonteerd en heeft een prachtige luxe uitstraling gekregen. Badkamer verliep qua montage minder soepel maar is naar tevredenheid opgelost. Heel blij met eindresultaat.

InHuiz denkt met je mee

Ik heb de service en vakmanschap van InHuiz als zeer professioneel en prettig ervaren. InHuiz denkt echt met je mee ook wanneer je, je wensen achteraf nog wijzigt doen ze hun uiterste best omdat voor je aan te passen.

Uitstekende Service

Wij zijn super blij met het resultaat en het werk dat Richard levert. Zorgt voor vakmanschap en heeft overal contacten. Ook al woonde wij in het buitenland, Richard zorgde dat alles uit handen werd genomen zodat wij ons geen zorgen hoefde te maken over leveringen.

fantastische keuken ontworpen en uitgevoerd!

Samen met Richard onze nieuwe keuken ontworpen. Door hem voorzien van perfect advies en praktische oplossingen. Ook in de uitvoering / het plaatsen en montage van de keuken meer dan keurig geholpen! Perfect. Wij genieten er iedere dag van!

Prettig en goed.

Appartement gekocht waar nogal wat werk inzat. Samen met Richard een plan gemaakt voor de totale verbouwing. Kamers, keuken badkamer. Dit in 3 maanden gerealiseerd met een prachtig resultaat. Wij wonen er tot volle tevredenheid.

Geweldige klantreis!

Voor onze nieuw te bouwen woning waren wij op zoek naar een keuken die het centrale middelpunt van ons huis moest worden. Geschrokken door de bezoeken die we aan grote bedrijven hebben gebracht en de vele slechte reviews die er online te vinden zijn, kwamen we bij InHuiz terecht. Van oriëntatie en advies, totaan levering, […]